Yhdistetty DEX-likviditeetti merkitsee uutta kaikkien aikojen korkeinta, 10 miljardia dollaria

1.4.2021 | 10:28

Uniswapin määräävä asema Ethereum DEX -sektoria kohtaan kasvaa edelleen, ja vaihto edustaa yli puolta sektorin viikoittaisesta kokonaismäärästä.

Hajautettujen pörssien vakuuksien määrä on lähestymässä 10 miljardin dollarin virstanpylvästä, kun Uniswap istuu edelleen kasan päällä

Hajautettujen pörssien volyymit ja likviditeetti ovat kasvaneet vuonna 2021, vakuuksien lähestyessä 10 miljardin dollarin virstanpylvästä Messarin tutkimuksen mukaan .

Tutkija Rahul Rai totesi, että helmikuun DEX-määrät nousivat ennätykselliseen 72 miljardiin dollariin. Dappradar kertoo, että Uniswapilla on yli puolet DEX-järjestelmien lukumäärästä, jonka TVL on 5,4 miljardia dollaria.

Rai lisäsi, että menestyksestään huolimatta automatisoidut markkinatakaajat kohtaavat omat haasteensa:

„Useat luontaiset ongelmat, kuten pysyvä tappio (IL), pääoman tehokkuus, liukastuminen, kaasukustannukset, nopeus ja usean tunnuksen altistuminen, estävät niitä.“

Mukaan Dune Analytics , Uniswap n valta-asemaa Ethereum-powered DEX ala kasvaa, jolloin vaihto hosting noin $ 6.5 miljardin arvosta viikoittain kauppaa tai 62,2% yhdistetyn ylittävää kauppaa Ethereum DEXes.

Ethereum-käyttöisten DEX-laitteiden kuukausittainen määrä: Dune Analytics

Kilpaileva DEX SushiSwap, joka syntyi elokuun lopulla 2020 Uniswap-haarukana ja jolla on suuria suunnitelmia vuodelle 2021 , on volyymiltään toinen – 1,6 miljardilla dollarilla viikoittaisessa kaupassa eli 15,2 prosentilla alan kokonaiskaupasta.

Curve Finance on markkinaosuudeltaan kolmas 6,2 prosentilla, ja se kävi kauppaa 647 miljoonan dollarin arvosta viimeisten seitsemän päivän aikana.

DeFi-aggregaattorit kasvavat ennennäkemättömällä nopeudella , ja tämän vuoden volyymit ovat jo kääpiöneet koko vuoden 2020 kanssa. 1- tuumainen pörssi on tällä hetkellä määrällisesti huippu, hieman yli miljardi dollaria viimeisten seitsemän päivän aikana Dune Analyticsin mukaan .

Alan maaliskuun yhteenlaskettu volyymi on jo merkinnyt 44,3 miljardia dollaria – enemmän kuin lokakuuhun ja marraskuuhun 2020 yhteensä.

Kommentare sind geschlossen