Binance toimitusjohtaja CZ reagoi ilmestyessäsi viimeisimmässä YouTube Bitcoin Giveaway

12.7.2020 | 12:10

Viime viikkojen aikana YouTube-salausvaluuttakaupat ovat saaneet suosiota lisääntyneistä vilpillisistä mainoksistaan, joissa salaustekniikan pääjohtajat ja perustajat ovat esiintyneet yhdessä, ja heidän henkilöllisyytensä petoivat miljoonien salausvaluuttien epäluotettavia YouTube-katsojia.

Cryptocurrency-huijarit näyttävät päivittäneen taktiikoitaan, koska huijaukset ovat tulossa entistä edistyneemmiksi

Binancen toimitusjohtajasta on tullut yksi uusimmista huijauksista. Videoleike Changpeng Zhaosta nähtiin osoittavan joukkoa salausvaluuttakonferenssissa. Jaetussa näyttömuodossa näytön toiselle puolelle sijoitettiin ilmoitus, jonka otsikko oli merkinnällä ”5000 BTC giveaway”.

Toimitusjohtajan nimellä luotu YouTube-kanava merkitsee Bitcoin Future tuplareunaa. Uhreja pyydetään maksamaan välillä 0,1 BTC – 20 BTC näytöllä näkyvään tiettyyn lompakon osoitteeseen vastineeksi kaksinkertaisesta summasta. Vastauksena tapahtumiin Zhao ilmaisi pettymyksensä melko ironisella tavalla, kun hän viittasi salaustekniikkaan liittyviä videoita rajoittavaan YouTube-sensuurikieltoon, joka on myös estänyt häntä ostamasta mainoksia YouTubessa.

YouTube-sensuurikielto on ollut aktiivinen 12 kuukautta ja lasketaan. Suositun videon katseluympäristön mukaan sensuroidut videot, lähinnä kaikenlaista kryptoihin liittyvää sisältöä, mukaan lukien kaivostoiminnan ja kaupan aiheisiin perustuva koulutussisältö, vietiin alustalta väitetysti rikkoneen YouTuben palvelusehtoja. Juuri ennen CZ: n äskettäistä esiintymistä YouTube-lahjahuijauksissa Elon Muskiä käytettiin myös peitepintana toisen väärennetyn Bitcoin-lahjan mainostamiseen .

Kyberturvallisuusyrityksen, joka vastaa 66 turhamaisuusosoitteeseen lähetettyjen Bitcoin-määrien jäljittämisestä, jotka sisälsivät nimiä kuten Elon Musk, SpaceX, Tesla (esim ..1musk, 1ElonMusk), havaittiin vastaanottaneen yhteensä 214 Bitcoinissa, jonka arvo on tällä hetkellä melkein 2 dollaria. miljoonaa nykyisellä valuuttakurssilla. Monia muita suuria nimiä on käytetty mainostamaan tällaisia ​​huijauksia. Coinbase: n toimitusjohtajasta Amazonin perustajaan, Applen perustajaan ja Googlen entiseen perustajaan on muutamia satoja suuria nimiä.

Aikaisemmin, äskettäin huhtikuussa, Ripple XRP -kelpoisuushuijaukset tekivät kierroksia mediassa

Yhden kerran pahaa ajamaton uhri menetti 15 miljoonaa dollaria XRP: ssä yhdelle tällaisista huijauksista. Huijausten nopean kasvun hillitsemiseksi Ripple lähetti YouTubeen useita poistoilmoituksia, mutta ne kaikki hylättiin. Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse ilmoitti lopullisessa siirtymisessä hallintaan takaisin pian sen jälkeen, kun se oli nostanut kanteen YouTubeen .

12 kuukauden kuluessa monet kriptovaluutan YouTube-tekijät ovat joutuneet etsimään erilaista vaihtoehtoa, koska niiden sisältö on poistettu massamäärällä. Vaikka monet ovatkin ajatelleet, että hajautettu sisältö voisi olla sopiva korvaus YouTubessa, Theta Labsin Blockchain-johtaja Wes Levitt, kuten monet muutkin merkittävät krypto-elimet, suhtautuvat skeptisesti mahdollisuuksiin.

Kommentare sind geschlossen