11 miljardin dollarin arvoinen Bitcoin varastoidaan Coinbasen kylmiin lompakkoihin

25.10.2020 | 08:00

San Franciscossa toimiva kryptovaluutanvaihto Coinbase kertoo pitävänsä kylmissä lompakoissaan noin 994 904 bitcoinia, mikä käypään hintaan tarkoittaa, että pörssissä on yli 11 miljardia dollaria kylmävarastossa.

Decryptin ensimmäisen kerran raportoiman bitcoin-analyysialustan ChainInfon tietojen mukaan krypto-valuutanvaihtoon varat on tallennettu yli 4 miljoonaan BTC-osoitteeseen. Vaihto alustan mukaan toiseksi suurimpien BTC-omistusten kanssa on Huobi, ja 323665 BTC: tä on tallennettu 901591 osoitteeseen.

Binance on kolmannella sijalla, sillä 289 961 BTC-myymälää on yli 2,6 miljoonassa BTC-osoitteessa. Erityisesti muut huippupörssit näyttävät tallentavan enemmän varoja kuumiin ja talletuslompakkoihinsa kuin Coinbase itse.

Coinbaselle tallennettu BTC: n määrä voi joillekin merkitä salausvaluuttatilan turvallisuusriskiä, ​​ikään kuin hakkeri saisi käsiinsä niin paljon varoja, että markkinat todennäköisesti syöksyisivät. Vaihtoa ei kuitenkaan ole koskaan hakkeroitu.

Coinbasella on todennäköisesti huomattavasti suurempia määriä BTC: tä kuin sen kilpailijoilla, koska se on monille kriittisen valuutan tilalle siirtyminen. Salausvaluutanvaihdolla on useita ominaisuuksia, jotka helpottavat käyttäjien siirtämistä fiatiin sisään ja ulos alustaltaan, mukaan lukien PayPalin nostot.

Sillä on myös säilytysosa, Coinbase Custody, joka itsenäisesti omistettuna on saattanut sisältyä ChainInfon laskelmiin siitä, kuinka paljon BTC Coinbase on kylmissä lompakoissa. CNBC: n raportin mukaan Coinbase aloitti uuden säilytysoperaation Dublinissa aiemmin tänä vuonna auttaakseen muita kuin Yhdysvaltain institutionaalisia sijoittajia varastoimaan omaisuuttaan.

Tuolloin yrityksellä oli yli 7 miljardin dollarin arvosta omaisuutta, ja vajaa miljardi dollaria oli eurooppalaisten ja kansainvälisten asiakkaiden omistuksessa. On tärkeää huomauttaa, että tämä luku ei viittaa vain hallinnoitavaan BTC: hen, vaan myös muihin Coinbase Custodyn tukemiin salaussarjoihin.

Kommentare sind geschlossen